Projectontwikkeling

Haven-RomondD2

Naast directe werkzaamheden voor haar opdrachtgevers ontwikkelt Bouwbedrijf G. Rook BV ook zelf projecten. De projectontwikkeling bedient zowel de particuliere als zakelijke markt.


Voor de particuliere markt betreffen het binnenstedelijke woningbouwprojecten in de vorm van rijwoningen en appartementen alsook meervoudige vrijstaande woningbouw in het buitengebied.

 

 

Formula-MarineD1    Industrieweg-RovisD3Moestpot-1---VebocomD4

Projectontwikkeling voor de zakelijke markt vindt met name plaats in de vorm van winkelruimten, gebouwen voor de gezondheidssector, bedrijfsverzamelgebouwen, kantoorruimten en bedrijfshallen.

Bouwbedrijf G. Rook BV vindt het belangrijk dat ook binnen de projecten van de projectontwikkeling u als afnemer inspraak heeft in de effectiviteit en functionaliteit van het gebouw naar gelang de functie die u eraan wilt geven.

Denk hierbij in de woningbouw aan bijvoorbeeld de vorm, indeling en locatie van de badkamer en keuken of het al dan niet aanbouwen van een bijkeuken of berging.

Bij bedrijfsruimten is de inspraak met name gericht op de indeling in het gebouw om de functionaliteit van het pand optimaal te maken.