Zakelijke markt

DSC 6002eUtiliteitsbouw

Bouwbedrijf G. Rook BV is op de zakelijke markt in verschillende deelsectoren actief. Het bedrijf ontwerpt en bouwt kantoorgebouwen en bedrijfshallen met uiteenlopende functies en toepassingen.

Tevens realiseert het bedrijf met regelmaat laadkuilen bij op- en overslag bedrijven.


Industrie

Ten behoeve van de zware industrie is Bouwbedrijf G. Rook BV een betrouwbare partner voor de bouwkundige realisatie van tankterminals, bulkdepots, machine fundaties en milieuvloeren.


Detailhandel
Ook bouwt en onderhoudt het bedrijf winkelruimten. Voorbeelden hiervan zijn de onlangs opgeleverde kringloopwinkel in Steenwijk en een Aldi supermarkt in Vollenhove.


Gezondheidssector
Bouwbedrijf G. Rook BV realiseert en onderhoud voor de gezondheidssector (gezamenlijke) praktijkruimten voor tandartsen, huisartsen en huisvesting voor fysiocentra.


Agrarische bouw
Voor zowel de landbouw als de veeteelt sector heeft het bedrijf de knowhow om stallen, sleufsilo's, machine bergingen en opslagloodsen te realiseren. Hiermee wordt deze sector breed bedient.


Ook voert het bedrijf regelmatig in onderaanneming alleen de onderbouwen van stallen uit voor hoofdaannemers die niet de kennis, kunde en het materieel in huis hebben voor de realisatie van een mestkelder.


Zoals voor alle markten geldt, biedt Bouwbedrijf G. Rook BV ook in deze de mogelijkheid om zowel het ontwerp te verzorgen als ook de uiteindelijke realisatie. Het bedrijf gaat hierbij mee in de laatste ontwikkelingen binnen de agrarische sector op het gebied van ammoniak reductie, voer- en melksystemen.


DSC 5889f    DSCN1551gDSCN3432h