Particuliere markt

DSC 6849aWoningbouw

Binnen de particuliere markt houdt het bedrijf zich onder andere bezig met de realisatie van woningen. Het bedrijf is daarbij actief in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Vrijstaande villa's, appartementen en rijwoningen als ook de daarbij behorende bijgebouwen behoren tot de werkzaamheden.

Bij de woningbouw wordt veel aandacht besteed aan duurzame en energiebesparende materialen en installaties.

Door te participeren in de joint venture MinderEnergie.nu kan het bedrijf in samenwerking met de andere participanten een compleet op de toekomst gespitst bouwwerk aanbieden.


Nieuwbouw

Of het nu gaat om een nieuwbouw wijk of om een kavel in het buitengebied, Bouwbedrijf G. Rook BV is er te vinden voor de nieuw- en herbouw van woningen. Vanwege de vele mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden, bijvoorbeeld het onderkelderen van uw woning, is het mogelijk om uw woning tegen geringe extra kosten te voorzien van veel extra wooncomfort. Afhankelijk van de gewenste bouwstijl vertaalt het bedrijf uw eisen en wensen tot een woning met uw karakter.

IMG 7502a

     DSCN2343b DSCN3002c


Verbouw

Voor de particulier turnt het bedrijf ook bestaande bouw om tot een ruimte met een andere nieuwe functie. Ook het uitbreiden van woningen in de vorm van serres, dakkapellen en aanbouwen is mogelijk. Het uitbreiden of aanpassen van uw woning kan u veel extra leefkwaliteit opleveren waardoor u nog lang kunt genieten van uw huidige woning.

Onderhoud en renovatie
Door gebruik en weersomstandigheden verouderen gebouwen en raken deze uit de tijd. Met onderhoud en renovatie gaat het bouwbedrijf dit verval tegen. Hiertoe behoren het vervangen of geheel vernieuwen van gebouwdelen. Te denken valt hierbij aan het renoveren van een oud en vervallen maar statig pand tot een fris vernieuwd gebouw met behoud van haar statige karakter zodat het weer jaren mee kan.