Introductie

DSC 4337Even voorstellen

Bouwbedrijf G. Rook BV is een bouwbedrijf gevestigd in Vollenhove. Het werkgebied waarin het bedrijf actief is ligt boven de lijn Amsterdam-Utrecht-Nijmegen. De algemene leiding is in handen van de huidige directeuren Geuje Rook en Jacko Rook.

Met circa 25 medewerkers bedient het bedrijf al meer dan 30 jaar zowel de particuliere als de zakelijke markt. Bouwbedrijf G. Rook BV is actief in veel deelmarkten binnen de bouw en is daarbij gespecialiseerd in betonbouw.

Dit maakt het bedrijf tot een allround bouwbedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor haar opdrachtgevers.

 
Visie

Door op de hoogte te blijven en door het toepassen van de nieuwste trends, producten en bouwmethodes is het bedrijf in staat efficiënt en kostenbewust projecten te realiseren. Duurzaamheid, kwaliteit, innovatie, continuïteit, scholing en vakmanschap zijn daarbij de belangrijkste kernwoorden. Het bedrijf wil richting haar opdrachtgevers en bouwparticipanten blijven uitstralen een betrouwbare partner te zijn in het bouwproces, om tot kwalitatief hoogwaardige duurzame producten te komen. Het bedrijf is MVO gecertificeerd omdat er zich bewust van is dat het bedrijf ook een maatschappelijke functie heeft en ook zorg moet dragen voor een leefbare wereld voor de komende generaties.

 

DSC 5435bToekomst

De volgende generatie heeft inmiddels zijn intrede gedaan binnen het bedrijf. Jacko Rook (30 jaar) het bedrijf reeds deels overgenomen van Geuje Rook. Al van kleins af aan werkt hij mee in het bedrijf. Tussentijds heeft hij enkele jaren ervaring opgedaan bij een constructeursbureau en een grote landelijke aannemer. De bouw is zijn passie. Met het HBO diploma Bouwkunde als ook het aannemersdiploma op zak wil Jacko het bedrijf voortzetten.