Nieuwbouw vrijstaande villa Luttelgeest

2017 villa te luttelgeest foto 047

Als hoofdaannemer realiseert bouwbedrijf G.Rook B.V. de nieuwbouw van een vrijstaande villa te Luttelgeest.

De in landelijke stijl ontworpen villa heeft o.a. een karakteristieke ronde erker en een rieten kap met diverse kapellen. De omvang en vorm zorgen voor een leuk, complex en uitdagend project. Dit is alle facetten een maatwerk project. 

Momenteel zijn de werkzaamheden in volle gang. De actuele stand van zaken is te volgen op de foto's. Daarnaast plaatsen wij met enige regelmaat een Facebook bericht.

Update: 18-05-2018

   

Lees meer: Nieuwbouw vrijstaande villa Luttelgeest

Nieuwbouw mestkelder Havelte

2018 Elpenhof Westert Drost Beton Mestkelder Havelte Foto's 017

In opdracht van Aannemingsbedrijf Elpenhof B.V. uit de Wijk reasileert bouwbedrijf G.Rook B.V. de bouw van een mestkelder in Havelte.

Voor de bouw van mestkelders maken wij gebruik van onze grootste bekistingspanelen. Deze panelen zijn 2.5 m1 x 5 m1 en uitermate geschikt voor grote kelders. Naast lange wanden kunnen wij hier ook, indien gestapeld, hogere wanden mee maken.

Voor een nauwkeurige maatvoering op de bouwplaats maken wij gebruik van onze Robotic Total Station.

Update: 20-04-2018

   

Lees meer: Nieuwbouw mestkelder Havelte

Betonwerk nieuwbouw bedrijfswoning te Heeg

 

2018 g.rook sure dezoeten heeg 025

In opdracht van Sure Vastgoed Advies realiseert bouwbedrijf G. Rook B.V. diverse werkzaamheden aan een nieuwbouw bedrijfspand te Heeg. 

Wij zijn begonnen met het maken van een in het werk gestorte ge├»soleerde kelder inclusief dek. Met daaraan gekoppeld funderingsbalken en keerwanden. Dit met diverse ankers t.b.v. van de houten spanten.

Na het gereedkomen van de onderbouw is onze opdracht uitgebreid met afbouwen van de houtskeletbouw bovenbouw.
 

Update: 16-05-2018

   

Lees meer: Betonwerk nieuwbouw bedrijfswoning te Heeg

Betonwerk nieuwbouw bedrijfspand Fakkert Diervoeders

2018 Voortman Fakkert Foto's 001

In opdracht van Voortman Steel Construction realiseren wij, bouwbedrijf G.Rook B.V., het betonwerk aan het nieuwbouw bedrijfspand van Fakkert diervoeders.

De werkzaamheden omvatten de bouw van twee in het werk gestorte betonkelders, diverse funderingbalken/ribben en het storten van diverse vloeren. De kelderwanden en de funderingbalken worden gemaakt met behulp van onze systeem bekisting.

In de funderdingbalken en vloeren komen een groot aantal ankers t.b.v. de staalconstructie en silo's. Wij plaatsen deze ankers nauwkeuring met behulp van onze Robotic Total Station.

Update: 21-03-2018

   

 

 

Lees meer: Betonwerk nieuwbouw bedrijfspand Fakkert Diervoeders